O pranju | Dubinsko Pranje Nameštaja

Go to content

Main menu:

Usluge

Dubinsko pranje nameštaja

Mnogi od nas ne shvataju da to što našem domu daje najveći sjaj jeste u stvari nameštaj na kojem sedimo, ručamo, spavamo i obavljamo svakodnevne aktivnosti.
Vremenom, pored toga sto se nameštaj znatno prlja, postoje i stvari koje golim okom nismo u stanju da vidimo. Te stvari su mnogo opasnije nego sto mislimo. Nažalost to su bakterije i grinje koje jedino dubinskim pranjem nameštaja, karcherovim mašinama PUZZI možemo da uklonimo. O čemu pričamo možete se uveriti, tj. možemo vam pokazati u toku rada ukoliko želite da vidite.
Sam proces dubinskog pranja nameštaja se sastoji od kvašenja nameštaja, četkanja i usisavanja vode, izvlačenja prljavštine sve dok se iz nameštaja ne izvuče čista voda. Sušenje posle pranja zavisi od kućnih uslova i vremenskih uslova u trajanju od 2 do 12h. Pranje obavlja naš stručni tim, ljubazno osoblje, iza kojih stoji 10 godina uspešnog poslovanja.
Pored toga što ćemo iseliti fleke, grinje, bakterije i neprijatne mirise imacete utisak da ste vaš dom obradovali novim nameštajem.

Dubinsko pranje automobila

Živimo u takvoj sredini gde je sve oko nas jako zaprljano, a svi znamo da je čistoća pola zdravlja. Zato je jako bitno da naš automobil bude pre svega čist jer mnogi od nas provode jako dosta vremena u njemu. Dubinsko pranje automobila podrazumeva složen proces koji se ne sastoji samo od usisavanja enterijera vozila, već od pranja sedišta najboljim nemačkim mašinama Karcher-PUZZI.
Pored pranja sedišta kod nas dobijate i GRATIS pranje tapacira na vratima. Uz dogovor sa vama postoji mogućnost da po želji operemo nebo, kao i podove vašem ljubimcu. Takođe tada cenu formiramo sa vama na licu mesta. Ukolilko niste u mogućnosti da priuštite sebi nov auto, nakon našeg pranja imaćete osećaj da ste upravo kupili sebi novi.
Pored ovih usluga vršimo i pranje: kamiona, autobusa i apsolutno svega sto ima veze sa meblom i sunđerom.

 

Zakazivanje i informacije na 063/720-80-18

Back to content | Back to main menu